PUTERA MIC

NEGERI SEMBILAN – TOWARDS 3G LEADERS

MP Kelana Jaya …

MP Kelana Jaya Dipecat Perli Anwar

Inilah Gwo-Burne Loh Ahli parlimen Kelana Jaya merangkap samseng Kelana Jaya. Selama menjadi Ahli Parlimen hanya satu soalan yang ditanya oleh samseng ini,soalan yang secara direct memperli Anwar Ibrahim.

Lihat kualiti pertanyaan samseng Kelana Jaya di Parlimen,pengundi yang memilih samseng ini seharus berbangga mempunyai Ahli Parlimen yang sangat bijak seperti ini.

Soalan Ahli Parlimen:

Tuan Gwo-Burne Loh [ Kelana Jaya ] minta MENTERI BELIA DAN SUKAN menyatakan langkah-langkah yang diambil untuk memupuk belia yang kental dan berupaya melawan desakan seks daripada seorang berusia lebih 60 tahun yang didakwanya meliwat.

JAWAPAN

Menteri Dato Seri Ahmad Shabery Chik ,Menteri Belia dan Sukan

Sebagai sebuah kerajaan yang bertanggungjawab, melalui 12 Kementerian yang terlibat secara langsung dengan pembangunan belia, pelbagai program telah dan sedang di jalankan bagi memastikan generasi belia menjadi warganegara yang cemerlang, kental dari segi fizikal dan mental serta bertanggungjawab kepada masyarakatnya. Namun begitu, tidak mungkin mana-mana kerajaan mampu mengadakan program terhadap perlakuan setiap individu di negaranya. Ini termasuk mengawal setiap individu tanpa mengira usia, yang mungkin ada keupayaan dan kelainan tertentu yang boleh menguasai dan mengawal orang lain bagi memenuhi semua jenis kehendak individu berkenaan

@PrinceOfPilah percaya , Ahli Parlimen Kelana Jaya boleh mencari pelbagai soalan lain untuk ditanya di Parlimen,  berkenaan dengan polisi pentadbiran kerajaan terutamanya isu Pemansuhan ISA , AUKU, PTPTN , Lynas ataupun Kemajuan di kawasan Kelana Jaya. Namun pertanyaan diatas oleh Ahli Parlimen Kelana Jaya tersebut jelas menunjuk tahap kematangan Ahli Parlimen Pembangkang.

Apakah Gwo-Burne Loh akan dipecat oleh Pakatan Pakyat kerana memperli Anwar Ibrahim?

Memberi peluang kepada Pakatan Pakyat memerintah negara merupakan suatu tindakan kurang bijak. Putrajaya harus dipertahankan.

Teruskan Perjuangan…

Advertisements

April 17, 2012 - Posted by | Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: