PUTERA MIC

NEGERI SEMBILAN – TOWARDS 3G LEADERS

Penjelasan Serangan Twitter

Penjelasan Serangan Twitter

Ramai yang menanyakan serangan Dr.S.Thinagaraj terhadap akaun twitter @Mohan_Aru semalam bermula petang jam 5 yang berlarutan sehingga 1 pagi hari ini,namun saya harus menyatakan bahawa itu adalah serangan yang direncanakan bagi mengupas keperibadian penyokong pembangkang @Mogan_Aru,yang berpura pura menyokong MIC.

Adalah menjadi suatu kebiasaan bagi kami untuk tidak melayan mana mana akaun yang tidak meletakkan foto pada profil mereka,ataupun yang kami tidak pernah bertemu.Namum @Mohan_Aru yang menggelar diri beliau sebagai penyokong MIC telah memulakan serangan terhadap timeline @drsthinagaraj kira kira seminggu yang lalu dan setelah kami meneliti perkembangan akaun tersebut,maka kami mensyaki akuan tersebut adalah milik pembangkang yang cuba masuk kedalam MIC bagi mendapatkan informasi tentang MIC dan menggunakannya untuk menggagalkan usaha usaha MIC dalam memenangi PRU13. Bayangkan jika akaun yang tidak berwajah ini seminggu sebelum PRU13 mengeluarkan kenyataan keluar dari MIC,padahal dia bukannya ahli MIC,maka ianya akan menimbulkan suatu impak yang negatif di media social mengatakan penyokong MIC meninggalkan MIC kerana kegagalan MIC. Sehubungan itu,kami telah berhubung dengan @Mohan_aru untuk mengenal lebih dekat cici ciri dan keperibadian beliau,dan terbukti beliau adalah Black Sheep dalam MIC.

Ini merupakan antara kata kata  yang dilemparkan oleh @Mohan_Aru , kami berpendapat tidak akan ada mana mana penyokong MIC akan menggunakan kata kata tersebut melainkan para penyokong pembangkang menggunakannya terlebih dahulu bagi mempertahankan diri. Cuba lihat @cikgushashi @dhanyaraam , penyelaras cyber MIC apakah mereka menggunakan kata kata seperti ini? Jelas menunjukkan @Mohan_Aru merupakan penyokong pembangkang dan bila diberi tekanan,maka sifat aslinya keluar secara tidak sengaja.

Inilah persoalan kami,yang terbuka di media sosial. Apakah seoarang ahli MIC tidak menpunyai hak untuk menanyakan persoalan secara terbuka?

Pesoalan kami adalahbersifar membina, dengan memberikan bantuan perniagaan untuk komuniti lain akan menjadikan Gagasan 1Malaysia sebagai suatu aspirasi yang berjaya,dan kami tidak melihat ada apa apa kesalahan dalam hal tersebut. Ini dipergunakan oleh @Mohan_Aru pembangkang dalam MIC bagi memutar belitkan perkara ini dan mengambil kesempatan untuk memperburuk burukan MIC.

Kenapa harus ada kata ‘now’, apakah Presiden hanya baru baru ini turun padang? Ini merupakan kata kata pembangkang bagi menjatuhkan Presiden MIC secara diam diam.

Apabila kami menekan @Mohan_Aru terhadap sumbangan beliau,maka inilah jawabannya. ‘Saya tidak dapat buat apa apa’ inilah kata kata pembangkang,mana mungkin membantu MIC.

Selain dari itu @Mohan Aru juga cuba memecah belahkan MIC dengan mengatakan Presiden bekerja dengan pasukan beliau dan pemimpin MIC lain masih dalam dunia mimpi. Apakah maksud @Mohan_Aru, ahli ahli CWC MIC expired leaders dan hanya President parti menjalankan tugas?

Salah satu kebiasaan pembangkang yang berlakon sebagai penyokong MIC adalah, melaga lagakan antara penyokong MIC supaya mereka berpecah,ini dilihat juga dalam reply @Mohan_Aru.

Lihat bagaimana @Mohan_Aru membawa nama MIC youth (Pemuda MIC ) kedalam perdebatan ini,namum tahniah harus diucapkan tahniah kepada barisan pemuda MIC yang tidak terpedaya oleh usaha murahan pembangkang ini. Persoalan lain,jika @Mohan_Aru ini merupakan ahli Pemuda MIC kenapa kami tidak menerima apa apa mesej ataupun arahan untuk memberhentikan serangan terhadap @Mohan_Aru? Kenapa tiada mana mana pemuda tampil untuk membantu @Mohan_Aru? Jelas kedua persoalan menunjukkan bahawa @Mohan_Aru merupakan pembangkang yang menggunakan nama MIC.

Jika persoalan yang sama ditanya kepada kami,lihat bukti dibawah dimana Pegawai Informasi PUTERA MIC Kebangsaan tampil kehadapan untuk membantu kami,kerana beliau sedar bahawa @Mohan_Aru merupakan penyokong Pembangkang yang cuba merosakkan MIC.

Seterusnya apabila @Mohan_Aru kehilangan idea,dia menggunakan helah lain bagi memutar belitkan keadaan,lihatlah reply dibawah ini.

Apakah kaitannya peruntukkan niaga MCA dengan kerusi di Negeri Sembilan? Menunjukkan @Mohan_Aru sudah kehilangan arah dalam perbincangan dan tidak dapat berfikiran jelas,ini merupakan ciri cirri pembangkang,yang cuba membangkitkan pelbagai isu dalam suatu perbincangan disebabkan mereka tidak mempunyai focus.

Apakah @Mohan_Aru faham tentang politik MIC Negeri Sembilan sehingga mengeluarkan kenyataan diatas,tahukah apa yang sedang dilakukan oleh @drsthinagaraj atau pernahkan @Mohan_Aru menanyakan aspirasi politik @drsthinagaraj? Inilah Pembangkang cakap tanpa modal.

Ini merupakan salah satu kebodohan Pembangkang, dan @drsthinagaraj dalam posting beliau mengatakan bantuan niaga yanbg diberikan oleh MCA adalah untuk pelbagai kaum (multiracial) dan ahli PERKASA juga boleh memohonya, dan bukannya MCA parti multiracial,dan inlah ciri ciri pembangkang penipu,dan @Mohan_Aru memenuhi kriteria pembangkang yang suka memutar belitkan fakta.

Kami berharap agar MIC berhati hati dengan Pembangkang yang menggunakan nama sebagai penyokong MIC yang cuba menghancurkan MIC,mereka merupakan penyokong Pakatan Rakyat.

Jika,penilaian kami terhadap Mohan_Aru adalah salah,kami mohon maaf,namum keberadaan dia di media sosial membawa lebih banyak keburukkan dari kebaikan kepada MIC. Kita tidak perlu kaki JALRA!!! Kita perlu pemimpin berjiwa rakyat yang berani turun ke peringkat akar umbi bagi membantu masyarakat.

Advertisements

January 18, 2012 - Posted by | Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: